Bilgilendirme

Son günlerde yazılı basında ve medyadaki haberlere konu olan Propofol ( Dormofol ) adlı ilaç kliniğimizde kullanılmamaktadır. ( 14 yıldır hiç kullanılmamıştır ) Endoskopik işlemlerimizde klasik Dormicum - Aldolan - Anexate kullanılmaktadır. ( 14.01.2020 )

27 Mayıs 2019 Pazartesi

Uzman Dr Yusuf Çolak Gastroenteroloji Uzmanı, 0212 521 02 02, Akademi Gastroenteroloji Merkezi

Akademi Gastroenteroloji Merkezi İstanbul  Fatih te 2006 yılında kurulmuş olup , o tarihten  günümüze kesintisiz olarak gastrointestinal hastalıklar  ve  gastrointestinal sistem endoskopisi  konusunda  halkımızın hizmetindedir.

  Temel amacımız halkımıza uygun fiyatlı, kolay erişilebilir, hızlı  ve  güvenilir  gastrointestinal sistem endoskopisi  hizmetini    bilimsel  , hijyenik, temiz  ve huzurlu bir ortamda sunmaktır.









istanbul endoskopi merkezi, istanbul gastroenteroloji uzmanı, istanbul endoskopi uzmanı, istanbul hepatoloji uzmanı, istanbul endoskopi doktoru, istanbul endoskopi tıp merkezi, istanbul endoskopi çekimi, istanbul mide endoskopisi, istanbul endoskopi özel hastane, istanbul kolonoskopi özel hastane, istanbul kolonoskopi merkezi